De ce nu a primit Maria Şarapova un wild-card pentru Roland Garros

Postat la: 17.05.2017 08:08

Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anunţat, marţi, că jucătoarea rusă Maria Şarapova nu va beneficia de invitaţie la turneul de la Roland Garros.

"Nu pot să-i acord un wild-card. Ea a câştigat două titluri aici pe meritul ei. Dacă se poate oferi un wild-card când revii după o accidentare, acest lucru nu este valabil când e vorba de dopaj. Ţine doar de Maria să găsească puterea de a câştiga din nou titluri majore", a declarat Giudicelli, citat de News.ro.

Maria Şarapova a revenit, la 26 aprilie, la Stuttgart, după suspendarea de 15 luni primită după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium, la Australian Open, în 2016. Fosta ocupantă a locului I WTA a primit un wild card şi a atins faza semifinalelor la Porsche Tennis Grand Prix. Şi la Madrid ea a evoluat cu invitaţie, reuşind să ajungă în turul doi.

Ea evoluează tot în baza unui wild card şi la turneul de la Roma, unde va juca în turul doi cu sportiva croată Mirjana Lucici Baroni, locul 20 WTA. Turneul de la Roland Garros are loc în perioada 28 mai - 11 iunie.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu