Simona Halep se iubește cu fiul lui Teia Sponte. Relația este permisă și de părinții machedoni

Postat la: 02.03.2015 11:10

Simon Halep este fără îndoială sportivul român numărul unu în acest moment și fanii ei vor să afle totul despre ea, motiv pentru care presa mondenă este mereu cu ochii pe ea, când se află în țară. Cu toate acestea, viața ei privată a rămas un mister până zilele trecute când a apărut informația că are o relație cu Costa Sponte, fiul lui teia Sponte, omul de încredere al lui Gigi Becali. 

Potrivit spynews.ro, Simona și Costa au o relație care ține de mai mult timp, iar aceasta este agreată și de familiile celor doi, dat fiind faptul că ambii sunt machedoni. Mai ales că este binecunoscut faptul că în familiile de aromâni se dorește ca și copiii să își găsească perechea tot din cadrul acestei minorități.

Presa scrie că iubitul Simonei o însoțește pe aceasta la majoritatea turneelor la care participă, iar jucătoarea de tenis nu ezită niciodată să își arate mulțumirea și afecțiunea față de fiul lui Teia Sponte.

Despre Costa s-a spus că are o înclinație pentru fetele foarte frumoase, acesta ar fi încercat să o curteze și pe Mădălina Pamfilie, dar asistenta tv l-a părăsit pentru că îl considera prea cuminte pentru ea. Apoi Costa a avut o relație mai lungă cu prezentatoarea tv Alexandra Tararache, dar pe aceasta a părăsit-o pentru Simona.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu