Jungla din "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" este o făcătură. Imaginile care dovedesc totul

Postat la: 02.03.2015 15:09

Showul, "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", difuzat de PRO Tv în fiecare seară de la 20.30 este, așa cum bănuiesc mulți dintre telespectatori o făcătură. Deși se pare că filmările sunt realizate cu adevărat în Africa de Sud, izolarea vedetelor nu este nici pe departe atât de reală pe cât vor să arată realizatorii showului.

O serie de imagini care nu s-au dat pe post au apărut pe internet zilele trecute. O filmare în care "casnica" Andreea de la Mastechef se plângea scenariştilor că nu are voie să ridice un cufăr și aceștia îi spuneau că așa este scenariul. După mai multe duble scena a ieșit așa cum trebuia și a ajuns pe micile ecrane.

În aceleași cadre, vedetele care ar fi trebuit să fie izolate cu totul de civilizație se află la doar câțiva pași de o șosea circulată și o serie de cameramani, regizori, sunetiști și o adevărată echipă de platou.

Filmulețul cu pricina a fost scos de pe Youtube imediat ce a început să fie distribuit, dar libertatea.ro a reușit să capteze câteva cadre din el.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu